INT Test Day 9 : Update Status


itz showtime….kayak theme song nya KR Wizard ajah… iya dong saatnya unjuk gigi pas kebetulan tanggal nya cantik 12-12-12…

emang mo nunjukkin kebolehan apa sih… hehe.. ga ada sih…  cuma pengen ngasih gambaran aja. kalo tiap akhir hari setelah selesai melakukan test, kita kita harus update status duyu di web Collaboration Environmentnya Project Management. Isinya sih status skenario yang di test hari ini. sukses ga. ada defect ga…. nah inilah rekapnya…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s